Fregate Island Private 5* Deluxe | Травъл Арт

Fregate Island Private 5* Deluxe

Само на 20 мин. с полет от Махе, Fregate се издига на 125 метра над синевата на Индийския океан – истински тропически рай с площ от 3 кв.км – най-отдалечения и закътан от всички гранитни острови на Сейшелите.
Уникалните характеристики на Fregate като релаксиращата атмосфера, поразителната пищна природа, духат на острова и изключителните гурме-изкушения, сътворявани с продукти, отглеждани на място, правят това място истински Рай за любители на природата, младоженци и семейства.
Уникалност във всяко едно отношение е максимата на Fregate Island и запазването и протекцията на уникалната флора и фауна е едно от най-големите постижения на екипа. Целенасочено броят на вилите на острова е лимитиран до 16 вили и една Президентска вила, ограничавайки броят на гостите, пребиваваши едновременно на острова, до 32-ма.
Основният ресторант Fregate House сервира подбрана Интернационална кухня, а Plantation House  - автентична креолска кухня а-ла-карт. На острова има още два бара – Pirate's Bar, Anse Bambous Beach Bar, и винарна изба, предлагаща изискана кухня и дегустации. На островът има още музей :), DVD/CD и книжна библиотека, басейн със сладка вода и 25 метров басейн за плуване, фитнес център и кардио пътеки, бутик и галерия, параклис, „Корабокрушенски“ детски клуб, яхт-клуб с PADI сертифициран център за гмуркане, островна плантация, Спа център на скалите с аптека.
Без допълнително заплащане можете да се възползвате от инструкции по скуба дайвинг при басейна, уиндсърфинг, каякинг, шнорхелиг, велосипеди за преходи на острова, катерене, разходки сред природата с придружител, барбекю на плажа, пикници. Срещу допълнително заплащане са всички алкохолни напитки, скуба дайвинг и сертифициране, наем на лодки, услуги на детегледачки, масажи.
Вилите с една спалня са 13 на брой, с площ 300-400 кв.м, с отделна спалня и дневна зона, по една голяма и малка баня, закрит душ и два душа на открито, тоалетна масичка, просторна тераса за слънчеви бани със собствен басейн и джакузи, беседка за почивка и отделна беседка за хранене. На Ваше разположение през цялото време е личен иконом и бъги за придвижване на острова. Всяка вила е с голяма спалня, климатик, вентилатор, сейф, TV, DVD, CD-плеър, безжичен Интернет достъп, канапета в дневната зона, които могат да се пригодят за настаняване на деца.

Запитване за:

Плаж в хотел Fregate Island Private 5* Deluxe

Генерирай нов код