Панама 11-21 януари 2017 г. | Травъл Арт

Панама 11-21 януари 2017 г.

Панама и Бокас дел Торо
11 януари – 21 януари 2017 г. 

 

11 януари                                   София – Амстердам – Панама

Полет от София за Амстердам в 07.00 ч. Кацане в Амстердам в 09.00 ч. Следвак полет за Панама в 11.25 ч. Кацане в Панама сити в 16.40 ч.Посрещане на летището и трасфер до хотел Doubletree by Hilton ****, настаняване в стандартни стаи.   Нощувка. 

12 януари                                     Панама                                       закуска, обяд

Закуска. Сутринта потегляме към руините на стара Панама, изкачваме се на Катедралната кула, разглеждаме музея на Стара Панама и продължаваме към  централната и най-стара част на нова Панама, която датира от края на 17 век.   Разходка и разглеждане на централния площад, църквата Санто Доминго, църквата Сан Хосе и красивия и позлатен олтар. Разходката минава още край музея на Панамския канал, Президентския дворец, Националния театър.    Отправяме се към гордостта на столицата - канала и шлюзовете Мирафлорес. Обяд по време на тура в подбран местен ресторант. Връщане в хотела и нощувка. 

13 януари                                   Панама – Ембера- Гамбоа           закуска, обяд

Закуска и потегляне към езерото Медън и Ел Короту. Тук се качваме на моторно кану и потплаваме нагоре по течението на река Чагре към селището Ембера. Плаваме през Националния парк Чагре, като с повече късмет може да видим сини и зелени чапли, бели чапли, корморани, рибарчета, тукани. Пристигане в Ембера, където ни посрещат с танци и музика. Ще научим повече за обичаите и традициите на общността Ембера и връзката и с природата. Ембера са и прочути майстори на плетени кошници, маски, майстори-дърворезбари. Традиционен ембера обяд и отпътуване към Gamboa Rainforest Resort (http://www.gamboaresort.com/default-en.html). Настаняване в стандартни стаи с гледка към градината. Нощувка.

14 януари                                  Гамбоа                                            закуска, обяд

Закуска. Сутринта се отправяме към кабинковата линия над дъждовната гора. Ще се насладим на гората от различен ъгъл, а кабинковата линия се простира на цели 100 хектара дъждовна гора. Следобед се отправяме ана разходка с лодка по езерото Гатун на Панамския канал. Не забравяйте бинокълите, защото ще търсим зелени игуани, ленивци, крокодили, тукани, орли, ревящи маймуни, белолики маймуни капуцини и много други.   Продължителност около 8 часа, включен обяд.         


15 януари                                   Панама – Бокас дел Торо             закуска

Закуска и трансфер до летището за вътрешни полети. Полет от Панама сити до Бокас около 1 час. Всеки пътник има право на 14 кг. багаж. Надхвърлените килограми следва да бъдат заплатени на място лично.Кацане на Бокас и трансфер с лодка до хотел Azul Paradise. Настаняване в стаи според избора ви – вили над водата или  вила на плажа. Настаняване. Нощувка.

16 – 18 януари                          Бокас дел Торо

Свободни дни за плаж и почивка. 

19 януари Бокас-Панама-Амстердам

Трансфер до летището за полет до столицата. Трансфер до летището за Международни полети за полет до Амстердам в 18.55 ч.
20 януари Амстердам Кацане в Амстердам в 11.00 ч. Трансфер с шатъл до хотел ***/* в района на летището. Настаняване след 14.00 ч. Свободно време. Нощувка.  21 януари Амстердам-София  Трансфер с шатъл до летището за полет до София в 10.20 ч. Отново у дома в 14.00 ч.

 

Пакетни цени на човек в двойна стая:    
Хотел на Бокас дел Торо храна на Бокас дел
цена на човек в двойна стая 
Azul Paradise - Caribbean View water villa без храна на Бокас дел Торо 
3115 евро

 

Специална цена за записване до 15 ноември  -  3045 евро

 

Задължително доплащане на човек:

Лет такси на човек 334 евро
На място лично се заплаща:   такса напускане на Панама 40 щ. долара 

 

Пакетната цена е валидна при група от 12 човека и включва:

 • самолетни билети София – Амстердам – София в икономическа класа;
 • самолетни билети Амстердам – Панама- Амстердам в икономическа класа;
 • самолетен билет Панама-Бокас дел Торо-Панама;
 • 2 нощувки със закуски в Панама сити в хотел 4*;
 • 2 нощувки в Гамбоа със закуски;
 • 4 нощувки на Бокас дел Торо без храна;
 • Трансфери по програмата;
 • 1 нощувка в Амстердам в хотел ***/* в района на летището;
 • водач от Травъл Арт /посреща ви направо в Панама сити/;
 • Застраховка с покритие 15 000 евро.

Не са включени:

 • напитки и лични разходи.
 • Закуска, обяд и вечеря за хотел Azul Paradise на Бокас дел Торо 240 щ.долара
 • Фолклорно шоу в Панама сити 90 щ.долара 

 

За записване са необходими:

капаро в размер на 1500 евро на човек
копие на задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на напускане на Панама сити.

 

Azul Paradise   

Спрете да мечтаете  и стегнете багажа!
Разположен на бял пясъчен плаж в провинция Бокас дел Торо, комплексът предлага преживяване, което ще грее в спомените ви винаги! Около 30 минутно пътуване с лодка отвежда от летището до Azul Paradise, който пленява очите още от лодката с прекрасната си лазурна лагуна. Вилите над водата имат самостоятелна палуба с дневен кът, голяма спалня, баня с душ, прозрачно дъно на част от пода в стаята.Каяк, дневни екскурзии, дъска, шнорхелинг, гмуркане, риболов, тур за наблюдаване на делфини, сърф, Бокас дел Торо няма да ви остави да скучаете. Хотелът е еко ориентиран и използва слънчева енергия за осветление, пречистваща система за водата. Магията на мястото е природата и хармонията между нея и човека!   Комплексът е разположен на 4 акра, намира се на плажа, предлага 10 вили над водата, 4 вили на плажа, всяка с различен капацитет. 

Екскурзии от Azul Paradise:

Островът на ленивците: 45 usd на човек Не забравяйте бинокъл! Плъзваме се по кристалните води към острова, ограден от мангрови дървета. Бъдете готови за среща с прекрасните създания, дали името на острова. 

Острови Сапатия – 55 usd на човек еднодневна екскурзияПотегляте с лодката към белите плажове на островите Сапатия- една от забележителностите на Бокас дел Торо и цел на всички посетители. Хотелът се намира близо до островите, така че ще сте там преди останалите туристи. Западният остров понякога се оказва база за изследователи, изследващи морските костенурки, които снасят яйцата си на плажовете му.  Двата острова Сапатия са върху коралова основа и са оградени от рифове. Намират се в Националния воден парк Бастиментос и имат размери 34 и 14 хектара. 

Шоколадова плантация- 55 usd на човек Открийте вкуса на органичния шоколад!  Разходка в дъждовната гора, сред 30 акра джунгла и плантации, където може да видим и ревящи маймуни, ленивци, пеперуди и много тропически цветя. Този тур може да се комбинира в един ден със залива с делфините и острова на ленивците. 

Залива на делфините – 45 usd на човек 
Посещение на селцето Quebrada Sal – 15 usd на човек  

Запитване за:

Панама 11-21 януари 2017 г.

Генерирай нов код