Обиколка на Мианмар | Травъл Арт

Обиколка на Мианмар


Поразяваща красота и очарование, което кара Киплинг да напише: „Напълно различна от всяко място, което познавате”. Мианмар е истинска радост за хората, които обичат да откриват нови красиви места, мистичното очарование и уникалните култури на изтока. Благословена с огромни девствени джунгли, уникални природни пейзажи, величествени планини, увенчани със снежни върхове, красиви плажове и кристално-чисти морски дълбини….

 

1 ден            София – Истанбул                                

Полет  от София за Истанбул в 22.05 ч. Пристигане в Истанбул в 23.20 ч.

2 ден            Истанбул – Янгон  

Следващ полет за Банкок в 00.40 ч. Кацане на Международното летище в Банкок в 14.10 ч. Продължава се за Янгон в 17.50 ч. Пристигане в столицата на Мианмар в 18.45 ч. Посрещане на летището и трансфер до хотел. Настаняване Park Royal Hotel ***** и свободно време за почивка. Нощувка.

3 ден            Янгон – Баган                                    

Закуска и трансфер до летището за кратък полет до Баган. Разглеждане на Баган. Денят завършва с разходка с каляска сред храмовете и посрещане на залеза от храмовия комплекс. Нощувка в Tharabar Gate ****/*. 

4 ден            Баган

Закуска. Денят започва с разходка из живописния пазар Няунг Оо. Следва селището Мийнкаба, известно с работилниците си за изработване на традиционни лакирани изделия. Следобедът продължава с разглеждане на селището Миннанту, а вечерта е посветена на красив круиз по река Иравади.  Нощувка в Баган.

5 ден            Баган – Мандалай

Закуска и трансфер до летището за кратък полет до Мандалай.
Разглеждане на пагодата Махамуни, известна със статуята на Буда, покрита със златен лист. Следва пагодата Кутодау, където се съхраняват 729 мраморни плочи с будистки свещени текстове. Ще съхраните неповторими спомени и от вечерната разходка до хълма Мандалай, откъдето се открива най-красивата гледка към града. Нощувка в Mandalay Hill Resort ****/*.

6 ден            Мандалай – Амарапура – Ава – Сагаин – Мандалай

Закуска. Среща с величието и блестящата история на Бирма, посещение на старите столици Амарапура, Ава и Сагаин. В Амарапура можете да видите процесия от монаси и послушници, кротко строени в дълга опашка в очакване на скромен обяд. Разходка с каляска край древните храмове в Ава. Пресичане на Иравади на път за хълма Сагаин, където ще посрещнете залеза от най-дългия мост от тиково дърво в света. Нощувка в Мандалай. 

7 ден            Мандалай – Хехо – езерото Инле

Закуска. Трансфер до летището за полет до Хехо, посрещане и веднага след пристигането в Хехо отпътуване за  езерото Инле и най-близкото селище на него Няунг Суе. Следва разходка с моторна лодка по езерото Инле. Ще видите уникалната техника на гребане с един крак на местните рибари Инта. Лодката ви бавно пори водите на езерото, а около вас са типичните бирмански селца, където животът буквално тече по водата. Разглеждане на Манастира Нга Пе Чунг - храм, изграден от дърво и известен със скачащите си котки. Продължава се с посещение на местна фабрика за производство на традиционна коприна Инта. Интересни са и местните бирмански пури, които се изработват във фабрика в селцето Инпауконе. Нощувка в хотел Myanmar Treasure Resort ****/*.

8 ден            Езерото Инле – Ин Дейн – Хехо – Янгон

След закуска се отправяте към плаващия пазар на езерото, който бавно „кръжи” около селищата на езерото пет дни от седмицата. Отплава се по малък канал, отвеждащ до селцето Пао от пазара Ин Дейн. Не пропускате красивия комплекс Алунг Ситу и неговите покрити с растителност ступи. Трансфер до летището на Хехо за полет до Янгон. Посрещане на летището и трансфер до хотел Park Royal Hotel *****.

9 ден            Янгон – Банкок

Закуска. Пригответе се за среща с най-известните храмове на Бирма. Започвате с разглеждане на пагодата Кяуктатгий, известна с дългата 70 м. статуя на Буда. Следва Кандаугий парк и възможност да смесите с местните жители в някоя от чайните до парка. Следва прочутата перла на Янгон- пагодата Шведагон.  
Често наричана Златната пагода, Шведагон е най-почитаният религиозен храм в Мианмар. Намира се на хълма Сингутара, счита се че е на 2500 години, което я прави най-старият храм в страната.
Освобождаване на хотела и трансфер до летището.
Полет от Янгон за Банкок в 19.45 ч. Кацане на Международното летище на Банкок в 21.40 ч. Следващ полет за Истанбул в 23.20 ч.

10 ден            Истанбул – София 

Пристигане в Истанбул в 05.35 ч. Продължава се за София с полет в 07.40 ч. Кацане на летище София в 08.55 ч.

 

 

  1.03.2016-30.04.2016 01.05.2016-30.09.2016
Цена на човек в двойна стая в евро 1710 евро 1689 евро
Доплащане за единична стая 252 евро 235 евро

 

 

Цените са на човек в двойна стая, валидни при мин. 2 човека и включват:    

 • самолетен билет София-Истанбул-Банкок–Истанбул-София;
 • самолетен билет Банкок – Янгон – Банкок;
 • 2 нощувки в Янгон;
 • 2 нощ. в Баган;
 • 2 нощ. в Мандалай;
 • 1 нощ. на езерото Инле;
 • Разходка с каляска в Ава и Баган;
 • Вечерен круиз в Баган и разходка с лодка на езерото Инле;
 • Входни такси за обектите, включени в програмата;
 • Минерална вода за дните на екскурзиите;
 • Трансфери и екскурзии в Мианмар с екскурзовод на английски език; 
 • застраховка.


Доплащане на човек:   

 • Летищни такси            357 евро       
 • Виза за Мианмар         30 щ. долара

                         


Изберете курорт

Запитване за:

Обиколка на Мианмар

Генерирай нов код