Niyama 5* | Травъл Арт

Niyama 5*

Dhaalu Atoll, на 40 мин с хидроплан от летището
Вдъхновена красота. Гледките на хоризонта. Извивките на dhoni. Павилиони над водата. Усамотени студиа. Блаженство на брега на океана. Безкраен лукс. Живот в унисон с прородата. Пищна зеленина, кристално синьо, цветни пръски. Комфорт. Изкуство, удовлетворение, танци, гурме кухня на 500 м в океана или коктейли под вълните. Spa терапии 24 часа в денонощието. Живота на Малдивите, представен по Ваш вкус. Това е Niyama.
Kухнята на този вълнуващ остров бихме представили като истински кулинарен ексхбиционизъм.
Epicure целодневно предлага интернационални кулинарни изкушения. Гастрономическо приключение  и истински тропическа кухня на брега на океана.
The Deli изкушава с 'гурме леки закуски“. Уникална концепция за Per AQUUM.
За коктейли при басейна и на пясъка, елате в Dune. Шикозен плажен бар за едно незабравимо дайкири.
Fahrenheit е бар на покрива, който сменя характера си със светлината в различните часове на денонощието. Специални коктейли, клубна музика и музика на живо. Неописуеми гледки.
Тribal. Модерната 'племенна“ вечеря с пясък под нозете и огнени фенери. Местното вдъхновение среща глобалните тенденции. Отворената кухня ще Ви предложи вкусове от Южна Америка до Африка и Азия. Предястия, приготвени директно на огъня. Племенни събирания – голяма авантюра с малка закачка.
Edge е ексклузивен ресторант над водата, достижим само с лодка. Тук ще Ви приготвят дневния улов,  съчетан с подходящи вина. Изтънчена al fresco кухня и панорамни гледки. Вкусове, оставящи наслада. Запомнящи се коктейли в един шикозен Рай.
Subsix е първият в света подводен клуб, където ще срещнете международно известни DJ. Модерна музика, яветни пръски в индиго и синьо. Стъклени стени с изглед към осветеното море. Модерно усещане с усет към океана, и танци под вълните цяла нощ.
Сред останалите възможности за вечеря са на лодка в океана, гурме пикници, и романтични вечери по залез слънце, както и в комфорта на собственото Ви студио или павилион, всеки ден и нощ.
В Spa центъра на Niyama ще бъдете изкушени да опитате нещо ново и различно – арома- и фитотерапия, океанска терапия. Niyama комбинира елементите на земята и водата, за да създаде уникални чувствени моменти. Стаите в Spa центъра издигат в култ индивидуалността, вдъхновени за живот от уникални текстури, светлина и настроенив.

Beach Studio with Pool
Тези студия са 20 на брой, с площ от 180 кв.м. Насладете се на безгрижни дни на плажа и вечери, осветени от светлините на собствения Ви басейн. Естествена зеленина и място, на което да се преклоните пред слънцето на просторната веранда. Студиата предлагат голяма вана и баня на открито. На разположение са всякакви удобства, „негово“ и „нейно“ пространство, плажни кърпи за шезлонзите. Отворените врати на студиото срещат интимността с необятното море. На открито разполагате с място за четене или вечеря под сенчестите палми. Открийте Вашите тайни кътчета и се насладете на океана. Това е модерния естествен лукс.

Цени на запитване в офиса на Травъл Арт

Запитване за:

Плаж в хотел Niyama 5*

Генерирай нов код