Holiday Inn Kandooma 4* | Травъл Арт

Holiday Inn Kandooma 4*

Надарен с бели пясъци, азурно небе, пищна тропическа растителност и чисти тюркоазени води, Kandooma е разположен на 35 км от летището (40 мин. с моторница). Островът е с площ от 13 хектара и е именуван на дървото Kandoo, което тук расте в изобилие. В качеството си на представител на световноизвестна верига хотели, Kandooma ще Ви предложи качество на изгодни цени, със свеж и модерен подход и приятелска атмосфера. Практичният комфорт и дизайн са създадени с единствената цел да осигурят мечтания рай и спокойствие. С елегантни ресторанти, разнообразие от водни спортове, занимания за деца и SPA център, Kandooma привлича двойки, семейства и приятели.

На разположение са 3 ресторанта, 3 бара, а сред забавленията, които ще Ви държат активни, са наем на катамаран, уроци и наем на сърф, сафари с каяк, риболов, регати по залез слънце, пикници на безлюден остров за романтичните натури, посещения на местни острови; безплатно оборудване, урок  и шнорхелинг екскурзия. Можете да практукувате още плажен волейбол, крикет, футбол, баскетбол, тенис на корт и тенис на маса, билярд, бадминтон. Има зала с достъп до Internet. Безброй забавления очакват децата в детския клуб – мини шнорхелинг, игри на закрито, екскурзии, готвене и пикници. На разположение е и детегледачка.

Стаите oт типа Beach View Villa са 44 на брой с площ от 48 кв.м, полуобособени, с голям френски прозорец с приканваща гледка, и издържани в чисти бели нюанси, които провокират усещането за свежест  и хлад, без да губят от уюта и комфорта на дизайна. Оборудвани са с TV с плосък екран, адаптори за iPod и mp3, душ на открито и закрито, безжичен Интернет достъп.

Beach House са 80 на брой, с площ от 71  кв.м, и предлагат лукса  на допълнителното пространство. Разположени на брега на океана, те предлагат поразяваща смесица от естесвени елементи и модерен дизайн. Спалните са разположени на по-високо ниво с гледка към океана, а откритата дневна зона на първо ниво е обзаведена с дизайнерски мебели на килим от ситен бял пясък.
Всички стаи предлагат: климатик, мини бар, чай, кафе, цитрус преса с портокали, минерална вода; телефон, сейф, вестници, достъп да радио „Kandooma”. :)

Запитване за:

Holiday Inn Kandooma 4*

Генерирай нов код