Травъл Арт

Варадеро

Повече от 20 км. бели плажове, ситен пясък на морското дъно около брега, кристално-тюркоазени води и безброй възможности за почивка, забавление и гмуркане. Варадеро не случайно е задължителна част от всеки кубински маршрут.

И още от Варадеро:

Клуб Мамбо
Отделете една вечер на живата музика и атрактивните танцьори на клуба. Още не можете да танцувате Мамбо- сега е момента да го овладеете. Стилен клуб, където за съжаление рядко ще срещнете местни посетители.

Бар Бени
Намира се в централната част на Варадео и е известен сред любителите на джаза. Прочути песни от известни джаз звезди озвучават клуба, докато отпивате от екзотичните коктейли в бара. Няма жива музика.

Кабаре Пещерата на пирата
Можете да разучавате тайните на тази естествена пещера, докато музика и танци изпълват клуба. Танцьорите със своите пъстри костюми заразяват публиката с настроение и страст към танца. Тази естествена пещера е превърната в едно от най-посещаваните места за забава във Варадеро.

Ла Копмарсита
Автентична кубинска вечер с много настроение за забавление. Жива музика, салса групи, комедианти, караоке създават неповторимата атмосфера на клуба

Оферти

Sol Palmeras 4*

Цена от 1344 евро

Tryp Peninsula 5*

Цена от 1410 евро

Paradisus Princessa Del Mar 5*

Цена от 1620 евро

Melia Varadero 5*

Цена от 1355 евро

Sol Palmeras 4*

Новогодишна програма

Princessa Del Mar 5*

Новогодишна програма