Serena Beach Resort and Spa 4* | Травъл Арт

Serena Beach Resort and Spa 4*

Заобиколен с бели плажове и нежно загърнат с кокосови палми, хотелът е въплъщение на истинския тропически рай! Раположен е на плажа Shanzu, на 30 км от Момбаса. Белият цвят в комбинация с азурното синьо небе и просторнните тропически градини удивително наподобяват в архитектурно отношение криволичещите алеи и цветни пазари в традиционните селища на племето Суахили от 13 в, в чийто център е поставена концепцията за „Замъка на спокойствието“, чието олицетворение е Spa центърът, извисяващ  ума, тялото и духа.
Serena Beach Resort and Spa предлага разнообразие от опции за изхранване, селекция от барове и кафетерии на открито и закрито. Можете да избирате сред основния ресторант  Fountain, чаровния грил ресторант, специализиран в морска кухня, ресторанта на терасата  Sokoni, и барове на открито и закрито, както и при басейна. Водните спортове могат да се практикуват без допълнително заплащане, има няколко еко пътеки в съседство, анимационна програма, ежедневна музика на живо. За спортните натури интерес представлява PADI дайвинг центъра, а природолюбителите със сигурност ще бъдат заинтригувани от центровете за наблюдение на пеперуди и костенурки. Има още конферентен център, бизнес център, фризьор, бутик, детегледачи, детски менюта.
Стаите са разположени в две отделни сгради, разположени около рецепцията и ресторантите. Всяка стая е инспирирана от Масайската традиция с ръчно изработени фрески, голямо легло или две отделни легла, балдахин, тоалетка, веранда. Има на разположение и тройни стаи. Всички стаи разполагат с климатик, телефон, Wi Fi достъп, сешоар, сейф, минибар, предоставят безплатна минерална вода, халат и чехли, детски кошари и допълнителни легла за деца.

Запитване за:

Serena Beach Resort and Spa 4*

Генерирай нов код