Sunset house 2* | Травъл Арт

Sunset house 2*

Sunset house 2*


Мамеща прозрачно синя вода, топли слънчеви лъчи, усмихнати хора. Не случайно хотелът е любимо място на много гости на острова. Пет лодки за гмуркане гарантират пълното удоволствие на гмуркачите.
Определян като най-хубавия бар на Карибите от Caribbean Travel & Life (изданието от Декември 2006), барът на хотела, наречен My Bar е едно от местата, които не трябва да пропускате. Предайте се на красотата на природата с чаша коктейл в ръка и посрещнете залеза сред приятелска компания. На крачка от бара е ресторанта на SUNSET HOUSE, носещ интересното име „Морски урожай”. Изберете любимата си маса между тези на открито, горди с естествения си климатик и закътаните в ресторанта. Гледката от басейна няма равна на себе си! На 180 градуса пред вас лъсват прочутите плаж Седем мили, пристанището на Джордж Таун, на длан всичко от юго западния до северо западния край на острова. Басейнът и джакузито са заедно, а топлата, естествено загрята вода се спуска по красив водопад от джакузито към басейна.
Стаите не са луксозни, но са обзаведени с всичко необходимо като баня с тоалетна, климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет и разбира се удобно голямо легло.

 

Стая Храна 01.04.-25.06.2015 26.06.-20.12.2015
Courtyard room Няма включена 1499 евро 1765 евро
Доплащане за единична стая   566 евро 566 евро

 

 

Цените са на човек в двойна стая и доплащане за единична и включват:

  • двупосочен самолетен билет по редовни авиолинии до Международното летище на Гранд Кайман;
  • 2 транзитни нощувки със закуски в Европа;
  • 7 нощувки на Кайманите без храна;
  • трансфер летище-хотел-летище на Гранд Кайман;
  • застраховка.


Доплащане на човек:
Летищни такси                           441 евро       

Запитване за:

Плаж в хотел Sunset house 2*

Генерирай нов код