Waterfront Suites 5* | Травъл Арт

Waterfront Suites 5*

Тези апартаменти са истинско олицетворение на тропическо великолепие. Тук, първото нещо което зървате, щом отворите очи сутрин, е океанската шир, но освен с възхитителните гледки, те пленяват и с превъзходния си средиземноморски интериор - просторни и светли помещения, меки цветове в пясъчни нюанси, автентични сардински орнаменти и украшения, разкошни тераси и, разбира се, безупречно обслужване от личен иконом.

Апартамент Cala Del Forte (108 кв.м.)
Към тези луксозни апартаменти, ви отвежда частен вход, пазен от сенките на свежа тропическа градина. По желание, съседни апартаменти, може да бъдат обединени, като така площта им достига внушителните 400 квадратни метра. Спалнята, с две кралски легла и банята, оборудвана с хидромасажна вана и душ, се издигат малко над хола, за да се наслаждавате непрестанно на превъзходния изглед към морето. От апартаментите, имате директен достъп до термалния басейн Castello, а оттам и до плажната ивица.

Като гости отседнали в апартамент Cala del Forte, разполагате с личен кът за закуска в градината, но може да закусвате и вечеряте и в ресторантите Dune, Belvedere, Cavalieri и Terrazza Cinque Stelle. В ресторантите Pineta, Torre Grill, може да вечеряте без резервация. Такава ви е необходима за Bellavista, Sardinian, Brazillian и Cantina del Forte. За Forte Gourmet и Gordon Ramsay’s, са необходими резервация и доплащане .
   
Boat House Suite (52 - 59 кв.м.)
Благодарение на уникалната си привилегирована позиция, тези апартаменти, се намират в непосредствена близост, до един от най-красивите плажове в Сардиния, и едновременно с това предлагат уединение, покой и най-прелестните панорамни гледки към Средиземноморието.
   
Двата Boat House Beach апартамента, се намират на самия плаж и имат прекрасни тераси с изглед към морето, докато двата, тип Boat House Terrace, имат собствени слънчеви тераси и лична градина. Спалните във всички апартаменти разполагат с две кралски легла, а баните с хидромасажна вана и душ. Апартаментите могат да се обединяват, а по желание може да ви бъде предоставено допълнително легло или детска кошарка.
   
През целия ви престои в Boat House Suite, имате на разположение свой личен иконом, и също така, достъп до два частни басейна, запазени специално, за гостите от 5-звездните хотели, а от невероятния плаж на Сардиния, ви дели само една кратка разходка.
   
Като гости отседнали в апартамент Boat House Suite, може да закусвате в стаята си или в ресторантите - Terrazza Cinque Stelle и Cavalieri. Другите типични ресторанти, може да посетите, като направите предварителна резервация, без доплащане, докато за някои гурме и a la carte ресторанти се изискват резервация и доплащане.

Suite Beachcomber (52 - 59 кв.м.)
Тези апартаменти, предлагат невероятна атмосфера, която перфектно комбинира романтика, екзотика, лукс и комфорт. Намират се на самия плаж, а изгледът от просторните слънчеви тераси е възхитителен.
   
Спалните са мебелирани с две кралски легла, а баните са оборудвани с хидромасажна вана и душ. През целия си престои в Suite Beachcomber, имате на разположение свой личен иконом и също така, достъп до два частни басейна, запазени специално, за гостите от 5-звездните хотели, а от невероятния плаж на Сардиния, ви дели само една кратка разходка.
   
Като гости отседнали в апартамент Suite Beachcomber, може да закусвате в стаята си или в ресторантите - Terrazza Cinque Stelle и Cavalieri. Други типични ресторанти, може да посетите, с предварителна резервация, без доплащане, докато за някои гурме и a la carte ресторанти се изискват, както резервация, така и доплащане.

Изберете курорт

Запитване за:

Waterfront Suites 5*

Генерирай нов код