Villa Del Parco&SPA 5* | Травъл Арт

Villa Del Parco&SPA 5*

 Тип настаняване

10/05 - 20/06

  30/08 - 03/10  

21/06 - 29/08

Deluxe Room

 695 евро 
915 евро
Deluxe Bungalow
695 евро 915 евро
                                                         Villa Forte

2 спални, 4 човека,

минимален престой 7 нощувки със закуски

на запитване на запитване
 Villa Lidia

3 спални, 6 човека,

минимален престой 7 нощувки със закуски

на запитване на запитване
 Villa Chiara

4 спални, 8 човека,

минимален престой 7 нощувки със закуски

на запитване на запитване
  • Цените са на човек, на вечер, включват закуска и вечеря.

Villa del Parco, е луксозен комплекс, обгърнат от тучна зеленина и тропическа свежест. Там намирате уединение, покой и атмосфера, в която може изцяло да се отдадете на заслужена почивка. Сутрин се наслаждавате на свежия бриз докато релаксирате на плажа, сетне се отдавате на вълшебните ръце на масажистите от неколкократно награждавания - Thalasso Spa. До вечерта, вече се чувствате като нови, съживени, отпочинали, изпълнени със свежи сили, и готови за елегантна вечеря в разкошния ресторант Belvedere.

До Thalasso del Forte Thalassotherapy Centre, се стига през частен пасаж. Централната му сграда е заобиколена от поредица луксозни бунгала, а пространството около тях е изпълнено със зеленина. Хотелските стаи и бунгалата, имат спални мебелировани с кралски легла, баня с вана и душ (някои само с душ или само с вана), сешоар, и още, климатик, телефон, LCD телевизор, DVD плеър, минибар и сейф, като някои стаи могат да бъдат обединени. По желание, може да ви бъде предоставено допълнително легло или детска кошарка. Двойните стаи, които се намират на приземно ниво, разполагат с двор, а тези на първия етаж, с балкони с изглед към градините.

Като гости на Villa del Parco & Spa, mоже да закусвате на открито във Villa del Parco Patio, и да вечеряте в La Pineta, Belvedere и Torre Grill, без, а в Cavalieri и Le Dune, с резервация. За останалите гурме и a la carte ресторанти се изискват, резервация и доплащане.  

Изберете курорт

Запитване за:

Villa Del Parco&SPA 5*

Генерирай нов код