Royal Pineta 5* | Травъл Арт

Royal Pineta 5*

 Тип настаняване

10/05 - 20/06.2016

  30/08 - 03/10.2016 

21/06 - 29/08.2016
Family Room 355 евро 
490 евро
Superior Terrace Room 395 евро 505 евро
Family Royal Pineta 460 евро 640 евро
Royal Pineta Terrace 520 евро 670 евро
  • Цените са на човек, на вечер, включват закуска и вечеря.

Royal Pineta, прилича на малък кокетен замък, скрит в приказен лабиринт от буйна и свежа тропическа растителност. Това е едно от местата на които може най-добре да усетите, спокойната и отпускаща атмосфера на сардинската провинция, а освен това се намира и в близост до морето и Thalasso del Forte. Тук се предлагат просторни двойни и тройни стаи, на приземен и първи етаж, които са идеален избор за по-големи семейни или приятелски компании. Всички разполагат с баня с вана и душ, сешоар, климатик, телефон, LCD телевизор, минибар, сейф, също дворче и балкон.

Като гости на Royal Pineta, може да закусвате в Terrazza Oasis, или в разположения на брега ресторант - Bellavista. Полупансионът, включва вечеря без резервация, в ресторантите La Pineta, Beachcomper и Forte Grill. В други типични ресторанти, може да вечеряте с резервация без доплащане, докато за гурме и a la carte ресторантите се изискват, резервация и доплащане.

Royal Pineta Family Room
Тези стаи, се намират на приземния етаж, имат двор, и са идеален вариант, за три или четиричленни семейства. На разположение са варианти с единични или двойни легла, а баните са оборудвани с вана или душ. В обособен кът от стаята има също и канапе, а по желание може да ви бъде предоставена детска кошарка. Спалните в някои от стаите са преходни.

Royal Pineta Superior Terrace Room
Двойни стаи, намиращи се на първи етаж, чудесен избор за двойки или семейства от двама възрастни и едно дете (или бебе). Разполагат с единични или двойни легла, баня с вана или душ, и балкон с изглед към градините. Гостите отседнали в тези стаи, закусват и вечерят в ресторант Bellavista.

Family Royal Pineta (32 кв.м.)
Още едно изключително елегантно решение за до четири-членни семейства. Тези тройни стаи се намират на приземния етаж, разполагат с двор, единични или двойни легла, обособен кът с канапе за отдих и баня с вана или душ. По желание може да бъде предоставена детска кошарка, а при поискване, някои съседни стаи могат да бъдат обединени вътрешно или външно (чрез двора).

Royal Pineta Terrace (24 - 26 кв.м.)
Тези стаи се намират на първи етаж, разполагат с единични или двойни легла, баня с вана или душ, и балкон с изглед към градините, като някои съседни могат да бъдат обединени. Някои стаи от тази категория, се намират на приземния етаж, имат личен двор и могат да бъдат обединени, вътрешно с Family Room или Family Royal Pineta, или външно, посредством двора, с други стаи от същата категория.

Изберете курорт

Запитване за:

Royal Pineta 5*

Генерирай нов код