Le Palme 4* | Травъл Арт

Le Palme 4*

 Тип настаняване

10/05 - 20/06

  30/08 - 03/10  

21/06 - 29/08
Superior Bungalow 310 евро 
405 евро
Family Bungalow 310 евро 405 евро
Superior Roof Bungalow 335 евро 410 евро
Family Bungalow Plus 365 евро 470 евро
  • Цените са на човек, на вечер, включват закуска и вечеря.

Le Palme е колекция от луксозни семейни бунгала, разположени в свежата и тиха атмосфера на тучна борова гора. Те са светли, просторни, а много от тях разполагат с пищни градини и луксозни дворове. Тийнейджърите могат да се насладят на уединение в единично бунгало, а децата да се забавляват, без да пречат на никой, като най-малките, могат да се отдадат и на весели игри в басейна или на детската площадка, които се намират в близост до бунгалата.

Бунгалата разполагат с комфортни легла, баня с душ и сешоар (в някои Superior и всички Family бунгала има и вана), климатик, телефон, LCD телевизор, минибар и сейф.

Като гости на Le Palme, може да закусвате в ресторант Terraza Oasis или в намиращия се на бреговата линия - Bellavista. Като част от полупансиона, може да вечеряте без резервация в ресторантите La Pineta, Bellavista и Torre Grill. Други типични ресторанти, може да посещавате с резервация без доплащане, докато за някои гурме и a la carte ресторанти се изискват, резервация така и доплащане.

Superior Bungalow (18 - 20 кв.м.)
Намират се на приземния етаж, имат спалня с единични или двойни легла, баня с душ и двор. При поискване, съседни бунгала може да бъдат обединени.

Superior Roof Bungalow (20 кв.м.)
Тези бунгала са чудесен избор за романтична ваканция за двойки. Имат спалня с две единични или едно двойно легло, баня с вана или душ и балкон. Могат да бъдат обединявани с двойна стая на партер, посредством вътрешно стълбище, като така се създават три преходни спални.
   
Family Bungalow (31 кв.м.)
Семейните бунгала разполагат с хол с две разтегателни легла, двойна спалня, баня с вана и дворче. Подходящи са за семейства с деца до 12 години.

Family Bungalow Plus (34 кв.м.)
Имат две преходни спални, всяка със собствена баня, двор, отделен вход и са идеален избор за семейства с до две деца. Едната стая е с две единични или едно двойно легло, а втората, която е по-компактна, е с две единичи, разположени Г-образно.

Ако вашето семейство е 5-членно, ви препоръчваме Family Bungalow Plus, свързано вътрешно със Superior Roof Bungalow. Настаняването устроено така, включва две стаи на приземен и двойна стая на първи етаж, всяка от които е със собствена баня и TV.

Изберете курорт

Запитване за:

Le Palme 4*

Генерирай нов код