Il Castello 5* | Травъл Арт

Il Castello 5*

 Тип настаняване

10/05 - 20/06

  30/08 - 03/10  

21/06 - 29/08
Стая Superior 390 евро 
495 евро
Superior Garden 440 евро 590 евро
Стая Superior Mare 580 евро 810 евро
Executive Mare 635 евро 860 евро
Стая делукс с двор 710 евро 1075 евро
Стая Prestige 775 евро 1295 евро
Стая Prestige Plus 960 евро 1700 евро
Executive Deluxe Mare 910 евро 1380 евро
  • Цените са на човек, на вечер, включват закуска и вечеря.

Il Castello се намира на няколко крачки от брега на Сардинско море, което превръща престоя ви там, във вълнуващо приключение за сетивата - докато релаксирате на терасата, се наслаждавате на невероятните гледки към морската шир, слънцето гали кожата ви, а морският бриз ви навява прохлада и свежи тропически аромати.

Луксозните хотелски стаи и апартаменти са мебелировани в автентичен сардински стил, като всички предлагат разкошни морски гледки. Баните са оборудвани с вана и душ (някои с хидромасажна вана и хромотерапевтичен душ), сешоар, климатик, телефон, LCD телевизор, минибар и сейф. При поискване, някои съседни стаи могат да бъдат обединени.

Като гости на Il Castello, може да закусвате и вечеряте в ресторант Cavalieri, и да вечеряте, без резервация в ресторантите Torre Grill и La Pineta. Гостите от executive-етажа, могат също така да вечерят с резервация и без доплащане, в Le Dune, Belvedere и La Locanda както и в някои други типични ресторанти, докато за гурме и a la carte ресторанти, се изискват резервация и доплащане.

Стая Superior (20 - 24 кв.м.)
Двойни стаи с баня, пълен набор от съоръжения, и балкон с изглед към боровата гора, Някои съседни стаи могат да бъдат обединени.

Superior Garden (25 - 29 кв.м.)
Двойни стаи с баня, балкон с гледка към градините, и пространство за допълнително легло или детска кошарка. Някои съседни стаи могат да бъдат обединени.

Стая Superior Mare (20 - 24 кв.м.)
Двойни стаи с баня, пълен набор от съоръжения, и балкон с изглед към морето. Някои съседни стаи могат да бъдат обединени.

Executive Mare (30 - 34 кв.м.)
Тези стаи разполагат с допълнително разтегателно канапе, баня и балкон с гледка към морето. По желание може да ви бъде предоставена детска кошарка. Някои съседни стаи от този клас, могат да бъдат обединени.

Стая делукс с двор (28 кв.м.)
Тези приземни двойни стай имат излаз към частен двор. По желание може да ви бъде предоставено, допълнително легло или детска кошарка.

Стая Prestige (30 кв.м., тераса 27 кв.м.)
Тези комфортни и просторни, стаи разполагат с внушителни тераси с гледка към морето. Във всяка има две кралски или едно двойно легло, баня с вана и душ, хидромасажна вана или хромотерапевтичен душ. По желание може да ви бъде предоставено, допълнително легло или детска кошарка.

Стая Prestige Plus (35 кв.м., тераса 33 кв.м.)
Тези стаи разполагат с големи спални с две двойни или едно кралско легло, намиращи се над малък хол, от който директно се излиза на превъзходната тераса, гледаща към морето. В спалните има баня с хидромасажна вана и хромотерапевтичен душ. По желание може да ви бъде предоставено допълнително легло или детска кошарка.

Executive Deluxe Mare (35 кв.м., тераса 17 кв.м.)
Тези стаи, се намират на най-престижните, четвърти и пети етаж на Castello. Някои от тях разполагат с хол, от който се излиза на терасата, която гледа към морето и боровите гори. Баните са оборудвани с хидромасажна вана и душ. По желание може да ви бъде предоставено, допълнително легло или детска кошарка. Някои стаи могат да бъдат обединени с други Executive Deluxe Mare стаи.

Изберете курорт

Запитване за:

Il Castello 5*

Генерирай нов код