Il Borgo 4* | Травъл Арт

Il Borgo 4*

 Тип настаняване

10/05 - 20/06

  30/08 - 03/10  

21/06 - 29/08
Superior Room
370 евро 
465 евро
Superior Terrace Room 395 евро 510 евро
  • Цените са на човек, на вечер, включват закуска и вечеря.

Il Borgo е разположен в най-високата част на острова, сред гъста и буйна тропическа зеленина, която допринася за свежестта и покоя ви, докато се наслаждавате на великолепният панорамен изглед към Средиземноморието.

Всяко от луксозните и просторни бунгала, има елегантен салон, както и двор или балкон, като разполага и с баня с душ или вана, климатик, телефон, LCD телевизор, минибар и сейф.

Като гости на Il Borgo, може да закусвате в ресторант Terrazza Oasis или намиращия се на плажа Bellavista. Полупансионът, включва възможност за вечеря без резервация, в ресторантите La Pineta, Beachcomper и Forte Grill. Други типични ресторанти, може да посещавате с резервация без доплащане, докато за някои гурме и a la carte ресторанти се изискват, както резервация така и доплащане.

Superior Bungalow (20 - 30 кв.м.)
Бунгала с две единични или едно двойно легло, с допълнително разтегателно канапе, пространство за детска кошарка (ако е необходима такава), баня с вана или душ, и директен достъп до двора. Някои бунгала могат да бъдат обединявани вътрешно.
   
Superior Terrace Bungalow
По големина и удобства, наподобява Superior Bungalow, с тази разлика, че се намира на първи етаж и разполагат с тераса с панорамен изглед.
   
Family Bungalow (32 кв.м.)
Разполагат с две преходни стаи, едната от които с две единични или едно двойно легло, а другата с две единични легла или разтегателно канапе. Двойната спалня разполага със собствена баня с вана или душ, а от холът се излиза директно на двора. Тези бунгала са подходящи за семейства с две деца до 12 годишна възраст.

Изберете курорт

Запитване за:

Il Borgo 4*

Генерирай нов код