Pan Pacific Nirwana Bali Resort 5* | Травъл Арт

Pan Pacific Nirwana Bali Resort 5*

Pan Pacific Nirvana Bali Resort 5* се простира на внушителните 103 хектара площ и е разположен на живописен скалист бряг в района Табанан, югозападното крайбрежие на остров Бали. Предлага на своите гости отлично голф игрище с 18 дупки, проектирано със специалното съдействие на австралиеца Грег Норман - професионален голф играч, печелил по време на своята спортна кариера над 85 международни турнири.

Всяка една от стаите и апартаментите в луксозния комплекс са обзаведени с всички удобства за вашата пълноценна почивка. За търсещите пълно уединение и спокойствие, комплекса предлага и 12 вили, с една и две спални, трапезария с кът за хранене и самостоятелен басейн.

Отдайте се на истинско кулинарно пътешествие в един от ресторантите или баровете на хотела. Тук ви очаква отлично обслужване, разнооброзна и фино приготвена храна, поднесена с усет към детайлите. 

Комплекса разполага с напълно оборудван конферентен център с капацитет от 24 до 600 участника, подходящ за провеждане на всякакъв вид събития – корпоративни и фирмени мероприятия, презентации, сватби и друг вид тържества.

В комплекса са създадени прекрасни условия за спорт и се предлагат различни услуги, допълващи вашата активна почивка. На разположените на гостите са фитнес и СПА център, 4 басейна, игрища за тенис и скуош, тенис на маса, уроци по голф, наемане на веросипед и др.


 

Запитване за:

СПА в хотел Pan Pacific Nirwana Bali Resort 5*

Генерирай нов код