Бали & Ломбок | Травъл Арт

Бали & Ломбок

Перлите на Индонезия - Бали & Ломбок


1 ден                София – Денпасар    

Отпътуване от София за Денпасар през транзитен град.

2 ден             остров Бали

Казане в Денпасар. Посрещане и трансфер до хотел по избор.  Настаняване и нощувка.

3 ден            остров Бали          

Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Нощувка.
Ако попитаме посетителите на Бали какво означава острова за тях ще получим толкова разнородни отговори колкато разнообразни са цветовете на най-омайното дърво на острова - Франджипани. Изобилие от приказни храмове,  хипнотизиращи танцови изпълнения,  преливащи в безброй нюанси на зеленото оризови тераси, буйни вълни приканващи смели сърфисти, романтична вечеря на плажа в прегръдката на любим човек, а пред очите ви се разкрива най-изумителният залез на света. И разбира се така искрените усмивки на местните хора... и още толкова много приятни изненади таи в себе си приключението наречено Бали.

4 ден         остров Бали - Красотите на Кинтамани          /продължителност около 8 часа/

След закуска предстои първият ни тур за опознаване на тайнствата на Бали.
Островът е известен с народните си танци един от които е  танцът Barong&Kris.  Първата спирка по време на този тур е посветена именно на изкусните Балийски танци. Следва посещение в работилниците на талантливи Балийски художници, като майстор на сребърна бижутерия в Целук и дърворезбари в Мас. Турът продължава към Кинтамани, красивото езеро Батур и действащия вулкан на връх Батур. Следващата спирка е Тампаксиринг, “Фонтана на младостта” .

5 ден         остров Бали - Мистерията на Източен Бали    /продължителност около 8 часа/

Закуска и втори ден посветен на неповторимата красота на острова. В източната част на Бали се издига най-високият вулкан на острова – планината Агунг (3142 м), чието последно изригване е било през 1963 г.  Построен на един от вулканичните склонове, комплексът от храмове Besakih е най-важният храм и най-свещеният връх за хиндуиското население на Бали, наричан още “Храмът-майка”. При Bukit Jambul  правите малка почивка, за да се заредите с енергия от смайващата гледка над долината и да похапнете (по избор). Пътят Ви отвежда в традиционното селище Penglipuran, за да видите различната социална структура на обществото и разположението на селището, чието начало е поставено през 16 век.   По обратния път посещавате Съдебната палата в Клунгкунг, наречена "Kerta Gosa".
Забeлежка: Препоръчва се да носите саронг или чифт дълги панталони при посещението си в Besakih.

6 ден         остров Бали -  Oleh Oleh!                /продължителност около 5 часа/

Закуска и свободно време до обяд. Бали е рай за тези, които обичат да пазаруват. Отправяте се към Убуд -  град с артистична атмосфера и бохемски дух. Разположен във вътрешността на остров Бали сред наситено зелените тераси на оризовите полета, потопен в пищна зеленина и отрупани с ярки цветове екзотични дървета. Тук идват за да получат вдъхновение творци от цял свят – художници, артисти, музиканти, архитекти, писатели или просто любетили на изкуството, природата, спокойствието и романтиката. Истинската магия на Убуд е скрита в малките улички с множество уютни галерии и кафенета, в прекрасната природа, в сърцата, умовете и гостоприемството на местните хора. По път в селцата Batubulan, Celuk, Mas и ще имате възможност да откриете ръчно изработени сувенири, малка пластика, ювелирни изделия от злато и сребро, прекрасни дървени скулптури. Нощувка.

7 – 8 ден          остров Бали

Закуска и свободен ден за разходка, плаж или допълнителни турове.

9 ден                Денпасар - Матарам        

Закуска. Свободно време за сбогуване с остров Бали и трансфер до летище за полет до остров Ломбок. Пристигане на острова, посрещане и трансфер до хотел по избор. Нощувка.

10 – 13 ден      остров Ломбок

Закуски. Свободни дни за опознаване на острова.
Остров Ломбок ще ви накара да се влюбите в девствената му природа и усмихнатите лъчезарни хора. Независимо дали сте любител на спокойната плажна почивка или търсите приключение и авантюра, Ломбок има какво да ви предложи. Изкачване по склоновете на вулканични планини, разходка в тропическа джунгла, пикник сред прохладата на забързан водопад, лудешка надпревара с вълните за любителите на сърфа, среща с уникалните обитатели на дълбините на океана докато се гмуркате, безкрайни пясъчни плажове за тези, които искат просто да се отпуснат и да попиват от синьото на океана, и още много култура, вкусна храна и усмивките на местните хора!

14 ден                Матарам – Денпасар – транзитен град

Закуска и време за последни снимки сбогуване с красотата на Ломбок. Трансфер до летище за полет до Денпасар. Следващ полет до транзитен град и последен полет до  София.

15 ден                София

Край на едно вълнуващо пътуване.

Период

01.04 - 15.07.2016

15.09 - 23.12.2016

15.07 - 15.09.2016

 Комбинация от хотели

На човек в двойна стая На човек в двойна стая

The Oasis Benoa 4* &

Holiday Resort Lombok 4*

1455 евро
1709 евро


Пакетните цени са на човек и включват:

 • самолетни билети до Денпасар и обратно през транзитен град;
 • трансфери летище-хотел-летище на Бали;
 • 7 нощувки със закуски на Бали;
 • две целодневни и една полудневна екскурзия на остров Бали;
 • самолетен билет Бали-Ломбок-Бали;
 • трансфери летище хотел-летище на остров Ломбок;
 • 5 нощувки със закуски на остров Ломбок
 • застраховка медицинкси разходи с лимит на отговорност 15000 евро.


Задължително доплащане на човек:

 • летищни такси    подлежат на препотвърждение при издаване на билетите      EUR 200
 • виза за Индонезия       получаване на летището при кацане в Денпасар            USD 25
 • такса напускане на Индонезия - плаща се на място на летището                        USD 20

Като комплимент получавате:
90 минутен масаж или СПА процедури на остров Бали

 

Забележка: пакетните цени са със заложени самолетни билети в икономическа класа. Ако в момента на резервация няма места в тази класа, ще ви информираме за датите, в които може да бъде потвърдена същата цена или за евентуалното доплащане, което се налага за поисканата от вас дата.

Запитване за:

Плаж в хотел Бали & Ломбок

Генерирай нов код