The Payogan Villa Resort & Spa 5* / Убуд | Травъл Арт

The Payogan Villa Resort & Spa 5* / Убуд

The Payogan Villa Resort & Spa 5* се намира само на десет минути път с кола от центъра на Убуд. Потънал в девствената тропическа гора във вътрешността на остров Бали, хотела е идеално място за почивка и уединение. Състои се от 23 просторни вили, обзаведени в традиционен балийски стил, някои от които разполагат със собствен басейн. Всяка една е истинско убежище за жадуващите бягство сред свежестта на вечнозелената тропическа растителност на острова.

Хотела разполага с два ресторанта, където може да опитате специално подбрани специалнитети от местната и международна кухня.    

СПА център Purnama е идеално място да поглезите тялото и сетивата си с богат избор от процедури вдъхновени от традиционните блийски практики и ритуали, свързани с пречистване  на духа и тялото, намаляване на стреса и напрежението свързани с динамиката на съвременния градски живот. The Payogan Villa Resort & Spa 5* е място, където може да се отдадете на пълна почивка и зареждане с енергията на заобикалящата ви природа, дълги разходки или медитация в един истинстки тропически рай.

Запитване за:

The Payogan Villa Resort & Spa 5* / Убуд

Генерирай нов код