Anassa hotel 5* | Травъл Арт

Anassa hotel 5*Anassa - от древногръцки “кралица” - е скъпоценния камък в короната на Кипър: величествен целогодишен курорт, излъчващ очарованието на традиционното кипърско селце.

Разположени върху уединен хълм, с изглед към синия простор на източното средиземноморие, класическите ниско-етажни сгради и градини на курорта, са подредени около идилично селце, завършващо с византийски параклис. Тъй като се намира в район с изключителна природна красота, всички удобства са вдъхновени от околния пейзаж - от обширната програма за таласотерапия в луксозен римски стил, до сезонните свежи продукти, поднасяни в петте ресторанта.

Anassa е известен като един от най-красивите и изключителни петзвездни спа хотели, а благоприятното му средиземноморско местоположение, златистите плажове и луксозна обстановка, го превръщат в една от най-вълнуващите луксозни дестинации в света.

От нашите детски клубове и плажни забавления, до ресторантите с петзвездно обслужване. От пазаруването в луксозните бутици, до релаксирането в красивите хотелски градини, окъпани в лъчите на кипърското слънце. Независимо дали се наслаждавате на красивата природа или на фантастичния средиземноморски залез, от Anassa, ще се погрижим да отнесете скъп и ярък спомен за престоя си при нас.

Белите варосани сгради и елегантния средиземноморски декор, излъчват чара на традиционното кипърско село. Може да избирате измежду 166 стаи и апартаменти, намиращи се в главната сграда или във вилите около селския площад. Всички стаи са с балкони и безплатен Wi-Fi достъп. Някои апартаменти имат лични басейни, разположени на гледащи към морето тераси.

Anassa е член на Leading Hotels of the World.

Запитване за:

Anassa hotel 5*

Генерирай нов код