Astoria Palace 4* | Травъл Арт

Astoria Palace 4*

Astoria Palace 4*

Намира се точно до Копакабана и близо до много ресторанти, барове и магазини. Разполага с фитнес център, сауна, масаж, басейн, бар, ресторант, бизнес център. Всички стаи са с климатик, сателитна телевизия, радио, сейф, мини бар, интернет.
               


1.07.-20.12.2015
Цена на човек в двойна стая 1399 евро
Доплащане за единична стая 645 евро

 

               
Цените са на човек в двойна стая и включват:    

  • самолетен билет София-Лондон-Рио де Жанейро–Лондон-София;
  • 7 нощувки със закуски в Рио;
  • трансфер летище-хотел-летище в Рио;
  • застраховка.


Задължително доплащане на човек:

  • Летищни такси                   430 евро  

 

Екскурзии в Рио:

Корковадо - полудневна екскурзия

Корковадо е паметно място и емблема на Рио. Статуята на Христос Спасителя увенчава върха на планината Корковадо, а прелюдия към удоволствието от невероятната красота, която се открива от платформата на паметника, е пътуването през гората Тижука. На Косме Вело се качвате на влакчето за Корковадо, което пресича гората Тижука, а важната цел е върха на планината. Един час за снимки и за чаша ароматно бразилско кафе. Поклон пред удивителната прелест на природата!  
В превод от португалски Корковадо означава гърбица, а около 20 минути са нужни на влакчето да се изкачи до върха на планината. Половин милион души на година се качват на това място, а Стан Гец и Аструд Жилберто му посвещава една от най-красивите си песни.

Захарната глава - полудневна екскурзия

Още една от иконите на града- Захарната глава! Гледките от върха на планината са уникални, опциите за фотографите- много и благодатни, а преживяването- безценно! Екскурзията включва пътуване с кабинкова въжена линия към върха на планината, където ви очаква една от най-впечатляващите панорами на града. 
Преди 600 милиона години природата създава едно от своите прекрасни чудеса, което днес е едно от най-търсените и посещавани от туристите места в града. Мореплавателите разпознавали мястото още от далеч и го считали за вход на залива Гуанабара.
До върха на планината се стига на два етапа: първо се изкачвате с кабинка до 200 метра височина на хълма Урка, откъдето се разкриват покоряващи сетивата гледки; след това се прехвърляте на следващата кабинка, която ви издига до 370 метра на върха на планината!
Всичко е на длан пред вас- планината Корковадо, залива Гуанабара, плажа и моста Нитерой, крепостта Санта Круз.
И тук разбирате, че всички усилия и средства са напълно оправдани!

Петрополис - полудневна екскурзия

Петрополис е известен с автентичната си атмосфера и духа на отминали времена -  калдъръмени улици, карети и малки площадчета, покрити с нежни цветя. Градчето е известно със старата Императорска резиденция, събрала ценни колекции от мебели, бижута,  гоблени - всичко от времето на Педро II, и свързано с живота на Императора и неговото семейство.
Тук се намира и Императорската корона- с над 600 диаманта и 77 перли, с тегло от почти 2 кг. Прекрасен начин да се върнете назад във времето и да научите всичко за живота на императорското семейство, за навиците и вкусовете му. Интересна е и Катедралата Сао Педро де Алкантара, Кристалния дворец.
Дворецът е затворен в понеделник.

Круиз - еднодневна екскурзия

Напред към залива Сепетиба! От Рио се отпътува към Итакуруса, където се качвате на корабче и потегляте през Сепетиба. Спирката е на красив бразилски остров, където ви очаква вкусен обяд и свободно време за плаж и разходка. Почувствайте се откриватели, изследователи и преоткрийте детското в себе си – островът е на ваше разположение цял следобед! Или прекарайте часове в лениво излежаване в хамак на частния си плаж...Не ни се иска да ви връщаме в реалността, но за сметка на това на връщане пътуването през залива е озвучено от дивни бразилски ритми, които местните музиканти с удоволствие посвещават на групата ви. Всички на дансинг-палубата! Връщане в хотела късно следобед.

Изберете курорт

Изберете тематика

Запитване за:

Astoria Palace 4*

Генерирай нов код